Home Soalan Tahun 1 Kuiz Online Matematik Tahun 1

Kuiz Online Matematik Tahun 1

3352
0
Kuiz Online Matematik Tahun 1

Kuiz Online Matematik Tahun 1 ….Pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) secara berperingkat bagi mengekang penularan pandemik COVID-19 mengubah landskap pendidikan negara.

Jika dahulunya proses Pengajaran dan Pembelajaran (PdP) secara bersemuka baik dari segi penyampaian mahupun penilaian berterusan, kini norma baru yang perlu diadaptasi telah menyebabkan kesemua kaedah pemindahan dan perkongsian ilmu serta pentaksiran perlu dilaksanakan secara atas talian.

Bahan disediakan oleh KPM melalui tapak pembelajaran maya KPM yang memberikan pautan kepada Google Classroom dan Microsoft Teams.

Kuiz Online Matematik Tahun 1 3

Dipersilakan Muat Turun 15 Set Kuiz Online Matematik Tahun 1

Kuiz Matematik Tahun 1 Set 1

Kuiz Matematik Tahun 1 Set 2

Kuiz Matematik Tahun 1 Set 3

Kuiz Matematik Tahun 1  Set 4

Kuiz Matematik Tahun 1 Set 5

Kuiz Matematik Tahun 1 Set 6

Kuiz Matematik Tahun 1 Set 7

Kuiz Matematik Tahun 1 Set 8

Kuiz Matematik Tahun 1 Set 9

Kuiz Matematik Tahun 1 Set 10

Kuiz Matematik Tahun 1 Set 11

Kuiz Matematik Tahun 1 Set 12

Kuiz Matematik Tahun 1 Set 13

Kuiz Matematik Tahun 1 Set 14

Kuiz Matematik Tahun 1 Set 15

Himpunan Kuiz Matematik KSSR Mengikut Tahun

Himpunan Kuiz Seluruh Matapelajaran Tahun 1

Bagi yang mempunyai akses internet terhad, guru boleh meminta murid melaksanakan aktiviti pembelajaran menggunakan buku teks, buku kerja, buku ulangkaji dan buku aktiviti tanpa keluar rumah dan memastikan tiada murid yang ketinggalan dalam pembelajaran.

Pelantar pembelajaran yang disediakan oleh KPM ialah MOE-DL dan boleh diakses melalui http://moe-edu.my Pelantar ini menyediakan pautan kepada Google Classroom dan Microsoft Team untuk tujuan pdp, buku teks digital, video pdp dan pautan aplikasi yang membantu pdp seperti Sdpuzzle, Quizizz dan kahoot.

Set soalan ini mengandungi pelbagai mata pelajaran yang boleh dijawab oleh pelajar ketika masa terluang dan sepanjang musim cuti sekolah.